bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Team

Amber Bos

Amber Bos

Office Manager

Als spin in het web houd ik de machine draaiende binnen Homie! Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van bestellingen en ik sta onze Homie-klanten enthousiast te woord. Tevens laat ik onze bezorgers de duurzaamste route volgen.

Gwen van Wijk

Gwen van Wijk

Marketing & Communicatie

Mijn missie is om ons unieke verhaal te vertellen. Ik overtuig consumenten om te kiezen voor Homie’s duurzame concept. Daarbij stimuleer ik hen in de bewustwording en verandering van hun (was)gedrag. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

 

Min Zhang

Min Zhang

Technicus

Ik heb de eerste wasmachine gehackt en de tracker ontwikkeld die onze apparaten slim maakt. Ik voel me vereerd dat onze klanten hierdoor duurzamer kunnen wassen.

Hidde-Jan Lemstra

Hidde-Jan Lemstra

Mede-oprichter

Ik geniet van het leggen van onze finance puzzel. Het is mooi als we een duurzaam bedrijf kunnen runnen én onze klanten een betaalbare oplossing kunnen bieden. Naast Homie ben ik betrokken bij de TU delft. Ik begeleid technische start-ups het hun groei!

Prof. Dr. Nancy Bocken

Prof. Dr. Nancy Bocken

Onderzoekster & Mede-oprichtster

Als professor in Sustainable Business Management and Practice onderzoek ik hoe industrieën en bedrijven kunnen verduurzamen. Ik heb Homie mede-opgericht omdat ik hiermee zelf een duurzame impact kan creëren in de witgoed-industrie.

Maurice van Gaalen

Maurice van Gaalen

Management

Het is mijn taak om Homie’s groei van de afgelopen jaren te continueren. De belangrijkste kernwaarden hierbij zijn: Moeiteloos, Duurzaam en Pay-Per-Use. Samen met onze gebruikers en partners bundelen we krachten voor een duurzame toekomst.

Heb je meer advies nodig?

Heb je meer advies nodig?